araç kiralama uygulaması

Araç Kiralama Mobil Uygulaması: Cepyol!

Teknolojinin nimetlerinden biri olarak görülen online seyahat uygulamaları bizi birçok alternatifle tanıştırıyor.  Gün geçtikçe yaşamımızı kolaylaştıran uygulamalarla karşılaşmaktayız ve bunlardan biri de şüphesiz Online araç kiralama hizmetleri sunan uygulamalardır. Cepyol, ulaşım aracı olmayan kullanıcılar için araç kiralama hizmetini çok kolay hale getiriyor. Cepyol.com üzerinden araba kiralama firmalarından istediğiniz araç tipine göre ve ihtiyacınızı karşılayabilecek araçlara bakabildiğiniz gibi online olarak işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Kısa süreli veya uzun süreli ziyaretler için de kiralama hizmeti insanlara gayet uygun gelmektedir.

Hizmet kalitesiyle adından söz ettiren Cepyol sayesinde aracınızı nereden alacağınızı ve hangi noktaya bırakacağınızı belirleyebiliyorsunuz. Dilerseniz araç kapınızın önüne teslim edilir, dilerseniz aracınızı belirleyeceğiniz noktadan alabilirsiniz. Kaç günlük kiralayacağınızı, aracın dizel ya da benzinli olup olmamasına kadar en ufak detayları kendiniz ayarlayabiliyorsunuz. Ayrıca birçok araba tipinden ihtiyacınız olanı de seçebilmektesiniz. Diğer yandan ödediğiniz ücrete Trafik Sigortası, Kaza Sigortası, Hırsızlık Sigortası, Sınırsız Km., KDV, 24 Saat Araba ve Yol Yardımı gibi durumlar dahil olduğu için Cepyol size ekonomik bir ulaşım hizmeti de sağlamaktadır.

Kalite ve güvenli yolculuk

Seyahat edeceğiniz güzergahta ya da kısa mesafeli bir yere gideceğiniz zaman toplu taşıma araçları yeterli olmayabilir. Bu bakımdan araç kiralayarak hem zamandan tasarruf etmiş olursunuz hem de bütçenize en uygun olan araçla ulaşımınızı sağlarsınız. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan Cepyol, size istediğiniz aracı kiralamanız için gerekli olan her alternatifi sunmaktadır.

Araç kiralama hizmeti kara taşımacılığını tercih etmek isteyenler için her zaman pratik bir çözüm olmuştur.  Bu noktada Cepyol geniş araç çeşitleri ile aradığınız aracı bulabileceğiniz çok kullanışlı bir platform. İsterseniz uzun mesafeli isterseniz kısa mesafeli olsun Cepyol üzerinden kiralama hizmetini her an kullanabilirsiniz.

Online araç kiralama platformlarının daha çok tercih edilmesinin en önemli sebepleri arasında uygun aracı en uygun fiyata kiralamanızdır. Cepyol mobil uygulaması ile alış yerinizi ve iade yerinizi belirledikten sonra istediğiniz aracı, istediğiniz sınıf ve özelliklerde kiralayabiliyorsunuz.

Araç Kiralama deneyimini Cepyol İle yaşa!

Araba kiralama çeşitli nedenlerle ve sürelerle tercih edilebilir. Bazen seyahat amaçlı, bazen birkaç günlük süre için, bazen günübirlik, bazen de kısa mesafeli yolculuklar için idealdir. Özellikle araç sahibi olmayan kişiler ihtiyaç duyduklarında Cepyol üzerinden dilediği arabayı güvenle kiralayabilir.

Tüm yolculuklarınızın sonu mutluluk olsun. #CepyolHepYanımda

Kampanya ve Fırsatlardan Yararlanmak İçin Cepyol Uygulamasını Hemen İndir!

cepyol kampanyalar