İstanbul’da Hangi Mesafeler için Araç Kiralanabilir?

İstanbul’da Hangi Mesafeler için Araç Kiralanabilir?

İstanbul, dünyanın en güzel şehirlerinden biridir. Bilhassa havayolu ulaşımını tercih ederek bu kente gelenler, araç kiralama İstanbul olanaklarını araştırırılar. Nüfus yoğunluğu ve yüzölçümüyle bir şehir değil adeta bir ülke niteliğinde olan İstanbul, araç kiralama hizmetleri ile doyasıya gezilebilir. Varış noktanız İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı olmak üzere, o bölgeden araç kiralama hizmeti alabilirsiniz. Avrupa yakasındaki İstanbul Havalimanı merkeze 47 km, Anadolu yakasında bulunan Sabiha Gökçen Havalimanı ise merkeze 48 km uzaklıktadır.

İstanbul’da Araç Kiralama Avantajları

Uluslararası pek çok şirketin bulunduğu şehirde denizyolu, karayolu, havayolu ve metro gibi araçların dahil olduğu raylı sistem günün her saatinde aktif şekilde çalışır. Ulaşım imkanı olarak büyük bir nimet sunsa da, böylesi hareketli bir şehirde araç kiralamak daha faydalı bir seçenek olabilir. İstanbul Havalimanı araç kiralama olanakları ve avantajları oldukça geniştir. Hareketin ve temponun yoğun olduğu bu şehirde araç kiralama hizmetini tercih etmeniz tüm bu güzellikleri kesintisiz görebilmeniz konusunda faydalı olacaktır. Toplu taşımalar çoğunlukla ulaşım sağlamak istediğiniz konuma olabilecek en kısa yoldan ulaşmanızı sağlar. Ancak uzun vadeli araç kiralama İstanbul hizmetlerinden yararlanarak haftalarca bu şehirde rahatça gezebilirsiniz. İstanbul’un kilit bir noktada bulunması, havalimanlarının etrafında pek çok kiralama firması olmasını sağlar. Araç kiralama konusunda karşınıza birçok seçenek çıksa da bu hizmetten en iyi şekilde faydalanmak için Cepyol uygulamasını kullanabilirsiniz.

İstanbul Araç Kiralama Avrupa Yakası 

Araç kiralama İstanbul Avrupa yakası olanaklarını mı arıyorsunuz? Avrupa yakası hareketli gece hayatı, tarihi semtleri ve iddialı restoranlarıyla keşfetmeniz gereken sınırsız lokasyon barındırır. İstanbul Avrupa Yakası’nı köşe bucak gezmek üzere araç kiralama işlemi yapmanız gerekir. 7/24 araç kiralama İstanbul Avrupa Yakası arayışınızda, Cepyol Avrupa Yakası araç kiralama ofislerinden kiralama işlemlerini tamamlayabilir veya bu işlemi online gerçekleştirerek gezinize başlayabilirsiniz. Araç kiralama İstanbul Avrupa Yakası tercihlerinizde bu havalimanını gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Şehir merkezine 54 kilometre uzaklıkta olan bu havalimanı, sınırları içinde bulunduğu Arnavutköy’e 14 kilometre uzaklıkta bulunur. Çeşitli fonksiyonlarıyla İstanbul’a gelenlerin odak noktası olan ilçelerin havalimanına uzaklığı şu şekildedir:

  • Beşiktaş: 43 kilometre
  • Beyoğlu: 42 kilometre
  • Fatih: 46 kilometre
  • Eyüp: 40 kilometre
  • Üsküdar: 51 kilometre
  • Kadıköy: 56 kilometre

Lüx araç kiralama İstanbul Yeni Havalimanı hizmeti, hatlara ulaşmak üzere çok fazla aktarma yapma gibi sorunların da önüne geçer. Yanı sıra bavul ve eşya taşıma gibi yorucu işlemler de tatilinizden aldığınız verimi düşürebilir ve şehrin içinde hareket etmeniz yorucu hale gelebilir. Şehrin kalabalığında dilediğiniz her an taksi bulamayabilirsiniz ancak 4×4 araç kiralama İstanbul hizmetiyle Cepyol ile dilediğiniz noktadan aracınızı teslim alabilir, konfor içinde gezebilirsiniz. Birçok avantajı içinde bulunduran VIP araç kiralama İstanbul Havalimanı yoluna başvurabilirsiniz. 

İstanbul Araç Kiralama Anadolu Yakası

Araç kiralama İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı üzerinden de gerçekleştirilebilir. Yurt dışı ve yurt içinde olmak üzere çeşitli uçuş hizmetiyle Türkiye’de en işlek havalimanı olarak kabul edilir. Medeniyet kokan şehir İstanbul’da 2. havalimanıdır. Araç kiralama İstanbul Anadolu yakasında bulunan Sabiha Gökçen, 12 km uzaklıkta bulunan Pendik’te yer alır. Anadolu yakası merkezi dendiğinde akla ilk gelen merkez bölgelerden biri olan Kadıköy’e de 40 kilometre uzaklıktadır. Yanı sıra Avrupa Yakası’nda merkez niteliğinde olan Taksim ilçesine uzaklığı ise 50 kilometredir. Sabiha Gökçen’e ulaşım TEM otoyolu ile sağlanır. Havabus, belediye otobüsü ve metro gibi seçenekler olsa da araç kiralama yöntemi en faydalı ve en mantıklısıdır. Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama, vale ve otopark hizmetleri bu avantajdan en iyi şekilde yararlanmanızı sağlar. Bu noktada haftalık araç kiralama İstanbul seçeneklerinden yararlanarak uzun vadede dilediğiniz yere konfor içinde gitmenin ayrıcalığını yaşayabilirsiniz. İstanbul, milyonlarca insanın bulunduğu kalabalık bir şehir olduğu için toplu taşıma yerine kiraladığınız araçla kent ruhunu hissetmek çok daha avantajlı bir tercihtir. Kısa süre için bile olsa araç kiralama İstanbul günlük hizmet seçeneklerinden yararlanarak konforlu ve kaliteli hizmet deneyimlemek mümkündür. Alanlar içinde büroları bulunan araç kiralama hizmetleri 7/24 olacak şekilde hizmet eder. İç hatlar terminali içinde bulunan bürolardan kiralama işlemleri yapabilirsiniz. Farklı marka, model, kullanım tarzı gibi özelliklere sahip olan araçlar sunulur. Bu bağlamda araç kiralama İstanbul fiyat bazı, araçların kriterlerine ve araç kiralamanın süresine göre değişiklik gösterir. Araç tercihi kullanım amacına, renge, bagaj yüküne, yolcu sayısına ve kişisel isteklerinize bağlı olarak değişecektir. Bu çeşitlilik arasından seyahat tipinize en uygun olanı seçebilirsiniz. Kiralama süresini, saatinizi ve iade lokasyonunuzu kendiniz belirleyebilirsiniz. 

Araç kiralama şirketleri İstanbul içinde bulunan havalimanları sayesinde çok sayıdadır. Size çok fazla seçenek sunulmasına karşın en iyilerden hizmet almayı istemeniz en doğal hakkınızdır. Bu durumda kurumsal kimliğiyle adından söz ettiren Cepyol üzerinden araç kiralama hizmetinizi gerçekleştirebilirsiniz. Bünyesinde birçok hizmeti barındıran Cepyol, güvenilir ve kaliteli hizmet anlayışıyla bu alanda olan bütün ihtiyaçlarınıza çözüm olmaktadır. Bu avantaj ve imkanlardan yararlanmak, İstanbul seyahatinizi en güzel şartlarda gerçekleştirmek için rezervasyon işleminizi tek tıkla halledebilir ve yolculuğun keyfini çıkarabilirsiniz!

Tüm yolculuklarınızın sonu mutluluk olsun. #OnlineBiletCepyolda

Kampanya ve Fırsatlardan Yararlanmak İçin Cepyol Uygulamasını Hemen İndir!

uçuran uçak bileti